brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding
Verbinding maken met uw mobiele apparaat via een draadloze router of draadloos toegangspunt 1

Volg deze handleiding om een draadloos netwerk in te stellen tussen uw Brother-apparaat en uw mobiele apparaat.

Connect to your mobile device via router

Vereisten controleren

Mobiel apparaat, draadloze router of draadloos toegangspunt, Brother-apparaat

Requirements

Draadloos netwerk voorbereiden (informatie)

Noteer de SSID (netwerknaam) en uw wachtwoord (netwerksleutel). U hebt deze informatie later nodig.

SSID, Network key

SSID, Network key

Draadloos netwerk instellen

1. Volg de aanwijzingen in de video om uw Brother-apparaat in te stellen en ga vervolgens naar de volgende stap.

2. Stel uw mobiele apparaat in.
Selecteer het besturingssysteem van uw mobiele apparaat: