brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Opret forbindelse til din computer via en trådløs router eller et accesspoint 2

Konfigurer et trådløst netværk (fortsat)

4.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din Brother-maskine, og gå derefter videre til næste trin.

5.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din computer, og gå derefter videre til næste trin.

Det trådløse netværk mellem din Brother-maskine og computeren er nu konfigureret.

Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre driverinstallationen.