brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Opret direkte forbindelse mellem din mobilenhed (Android) og Brother-maskinen 2

Konfigurer et trådløst netværk (fortsat)

2. Download Brother iPrint&Scan til din mobilenhed.

Du kan downloade Brother iPrint&Scan gratis fra Google Play.

3. Opret forbindelse mellem din Brother-maskine og din mobilenhed via Wi-Fi, når du har downloadet.
Start med at konfigurere din Brother-maskine. Konfigurer din mobilenhed, når du har gennemgået proceduren i videoen.

Tryk på ikonet Indstillinger.

Tryk på Wi-Fi.

Hvis Wi-Fi er slået fra, skal du slå det til.

Find SSID'et du skrev ned tidligere, og tryk derefter på det.

Indtast netværksnøglen (adgangskoden), du skrev ned tidligere, og tryk derefter på TILSLUT.

Konfigurationen af den trådløse forbindelse er færdig, hvis der står Tilsluttet under det SSID-navn, du valgte tidligere.