Tuki ja ladattavat tiedostot

Verkkoapuohjelma

Valitse kieli

Verkkohallinta

Voit hallita verkkoon liitettyjä Brother-laitteita verkkoselaimen avulla. Erinomainen ratkaisu pienissä lähiverkoissa.

Napsauta tässä, jos haluat lisätietoja verkkohallinnasta.

BRAdmin Professional

BRAdmin Professional

BRAdmin Professional on Windows-ohjelma, jolla voit hallita verkkoon liitettyjä Brother-laitteita ja muita SNMP-yhteensopivia verkkoon liitettyjä laitteita. Erinomainen ratkaisu pienissä ja keskisuurissa lähiverkoissa.

Napsauta tässä, jos haluat lisätietoja BRAdmin Professional -ohjelmasta.

BRAdmin Light

BRAdmin Light

Brother BRAdmin Light -ohjelmisto tukee Microsoft® Windows®- ja Apple Mac OS® X -käyttöjärjestelmiä. BRAdmin Light -ohjelmistolla on mahdollista muuttaa tiettyjä verkkoasetuksia.

Napsauta tässä, jos haluat lisätietoja BRAdmin Light -ohjelmasta.