Koti > Vianetsintä > Palautustoiminnot > Verkkoasetusten palautus

Verkkoasetusten palautus

Palauta verkkoasetusten palautustoiminnon avulla laitteen verkkoasetukset, kuten salasana ja IP-osoite, takaisin tehdasasetuksiin.
  • Irrota laitteen johdot ennen kuin suoritat verkkoasetusten palautuksen.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetus]>[Verkon nollaus].
  2. Sinua pyydetään käynnistämään laite uudelleen. Painamalla haluttua vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai keskeyttää toiminnon.
    Valinta
    Kuvaus
    Paina Kyllä-painiketta 2 sekuntia

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa palautuksen.

Ei

Laite lopettaa toiminnan ilman uudelleenkäynnistystä.

image
    Jos et käynnistä laitetta uudelleen, palautusta ei suoriteta loppuun ja asetuksesi pysyvät ennallaan.