Koti > Verkko > Määritä verkkoasetukset > Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin valikkoa [Verkko].
image
  • Saat lisätietoja ohjauspaneelissa määritettävissä olevista verkkoasetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asetustaulukot
  • Voit myös määrittää ja muuttaa laitteen verkkoasetuksia käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa.

1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko].
  2. Näytä haluamasi verkkoasetus painamalla image tai image ja paina sitten asetusta. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja seuraa sitten LCD-kosketusnäytön ohjeita.