Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ennen laitteen käyttöä

Ennen laitteen käyttöä

Varmista seuraavat kohdat ennen tulostustoimintojen suorittamista:

• Varmista, että olet asentanut laitteeseen oikean ohjelmiston ja ohjaimet.
  • USB-yhteyden tai verkkokaapelin käyttäjät: varmista, että liitäntäkaapeli on tiukasti kiinni.

Palomuuri (Windows)

Jos tietokoneesi on suojattu palomuurilla, joka estää verkkotulostuksen, saatat joutua muokkaamaan palomuurin asetuksia. Jos käytössä on Windows-palomuuri ja olet asentanut ohjaimet noudattaen asennusohjelman ohjeita, tarvittavat palomuuriasetukset on jo määritetty. Jos käytössä on jokin muu palomuuriohjelmisto, katso ohjeet ohjelmiston käyttöoppaasta tai ota yhteys ohjelmiston valmistajaan.