Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Asiakirjan tulostus (Windows)

Asiakirjan tulostus (Windows)

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitemallin nimi ja napsauta sitten tulostimen ominaisuus- tai asetuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
    image
  3. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  4. Napsauta Paperikoko-pudotusluetteloa ja valitse paperikoko.
  5. Määritä tulosteen suunta valitsemalla Suunta-kentästä vaihtoehto Pysty tai Vaaka.
    image

Jos asetus on mahdollista tehdä sovelluksestasi käsin, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

6. Kirjoita haluamasi kopioiden määrä (1-999) Kopiot -kenttään.
  7. Napsauta Tulostusmateriaali-pudotusluetteloa ja valitse käyttämäsi paperityyppi.
  8. Voit tulostaa useita sivuja yhdelle paperiarkille tai asiakirjan yhden sivun monille arkeille napsauttamalla Monta sivua -pudotusvalikkoa ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
  9. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  10. Napsauta OK.
  11. Tulostus käynnistyy.