Koti > Suojaus > Active Directory -todennuksen käyttö > Active Directory -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Active Directory -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Active Directory -todennus tukee Kerberos- ja NTLMv2-todennusta. Sinun on määritettävä SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) ja DNS-palvelin todennusta varten.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja) > User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) tai Restriction Management (Rajoitusten hallinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Active Directory Authentication (Active Directoryn todennus).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Napsauta Active Directory Authentication (Active Directoryn todennus) selauspalkissa.
  8. Määritä seuraavat asetukset:
    Valinta
    Kuvaus
    Remember User ID (Muista käyttäjätunnus)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa käyttäjätunnuksesi.
    Active Directory Server Address (Active Directoryn palvelinosoite)
    Active Directoryn palvelimen IP-osoite tai palvelimen nimi (esim. ad.example.com).
    Active Directory Domain Name (Active Directoryn verkkoalueen nimi)
    Anna Active Directory -toimialueen nimi.
    Protocol & Authentication Method (Protokolla ja todennustapa)
    Valitse protokolla ja todennusmenetelmä.
    LDAP Server Port (LDAP-palvelinportti)
    Kirjoita portin numero Active Directory -palvelimeen yhdistämiseksi LDAP:n kautta (käytettävissä vain todennusmenetelmälle LDAP + kerberos).
    SSL/TLS

Valitse SSL/TLS -vaihtoehto.

9. Napsauta Submit (Lähetä).