Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Gigabit Ethernet (vain kiinteä verkko)

Gigabit Ethernet (vain kiinteä verkko)

Laite tukee 1000BASE-T Gigabit Ethernet -tekniikkaa. Jos haluat kytkeä laitteen 1000BASE-T Gigabit Ethernet -verkkoon, aseta laitteen Ethernet-linkin tilaksi autom. laitteen ohjauspaneelissa tai WWW-pohjaisessa hallinnassa (WWW-selaimessa).

image
  • Käytä luokan 5e (tai parempaa) verkkokaapelia. Laite voit automaattisesti neuvotella suurimman tuetun verkkonopeuden. Esimerkki: jotta voidaan saavuttaa 1000BASE-T-verkkonopeuksia, kaiken yhdistävän infrastruktuurin, mukaan lukien verkkokytkinten ja kaapelien, on myös tuettava 1000BASE-T-nopeuksia. Muussa tapauksessa laite vaihtaa tietoja 10BASE-T- tai 100BASE-TX-nopeudella.