Koti > Vianetsintä > Paperitukokset > Paperitukos postilaatikkoyksikössä

Paperitukos postilaatikkoyksikössä

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee postilaatikkoyksikössä olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:
  1. Poista jumittunut paperi hitaasti nestekidenäytössä ilmaistusta lajittelijan laatikosta.
    image
  2. Jos virhe ei korjaannu, avaa lajittelijan takakansi.
    image
  3. Poista jumittunut paperi hitaasti lajittelijayksilöstä.
    image
  4. Sulje lajittelijan takakansi siten, että se lukittuu paikalleen.