Koti > Ennen laitteen käyttöä > Tärkeät huomautukset

Tärkeät huomautukset

• Tarkista Brotherin ohjaimien ja ohjelmiston päivitykset osoitteesta support.brother.com/downloads.
  • Varmista laitteesi tehokas toiminta tarkistamalla viimeisimmät laiteohjelmistopäivitykset osoitteesta support.brother.com/downloads. Muussa tapauksessa jotkin laitteesi toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.
  • Älä käytä tuotetta ostomaan ulkopuolella, koska se ei välttämättä täytä kyseisen maan langattomaan tiedonsiirtoon ja sähköturvallisuuteen liittyviä säädöksiä.
  • Kaikki mallit eivät ole saatavilla kaikissa maissa.
  • Ennen kuin annat laitteesi muille henkilöille, vaihdat sen tai hävität sen, suosittelemme sen tehdasasetusten palauttamista kaikkien henkilökohtaisten tietojen poistamiseksi.
  • Windows 10 tässä asiakirjassa tarkoittaa käyttöjärjestelmiä Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education ja Windows 10 Enterprise.
  • Windows 11 tässä asiakirjassa tarkoittaa käyttöjärjestelmiä Windows 11 Home, Windows 11 Pro, Windows 11 Education ja Windows 11 Enterprise.
  • macOS v13 -käyttäjät:

Tämä laite tukee macOS v13 -käyttöjärjestelmää.

Katso laitteen asennusohjeet ja ohjelmiston asennusohjeet pakkauksen mukana toimitetusta Pika-asennusoppaasta.

Kaikki macOS v11- ja macOS v12 -ominaisuudet ovat käytettävissä macOS v13 -ympäristössä, ja ne toimivat samalla tavalla.

• Ellei muuta mainita, tässä käyttöoppaassa käytetään laitteen HL-L6415DN nestekidenäytön viestejä.
  • Ellei muuta mainita, tämän käyttöoppaan kuvissa näkyy HL-L6415DN.
  • Tämän käyttöoppaan näyttökuvat ja kuvat ovat vain esimerkkejä, ja ne voivat poiketa varsinaisista tuotteista.
  • Ellei toisin mainita, tämän käyttöohjeen näyttökuvat ovat Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Oman tietokoneesi näyttökuvat voivat poiketa tässä esitetyistä käyttöjärjestelmän mukaan.
  • Tämän asiakirjan sisältämiä tietoja sekä tuotteen teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.
  • Kaikkia toimintoja ei ole käytettävissä maissa, joihin kohdistuu vientirajoituksia.