Koti > Vianetsintä > Paperitukokset > Paperitukosten poistaminen

Paperitukosten poistaminen

Jos paperi on jumittunut tai useita paperiarkkeja syötetään yhdessä usein, toimi seuraavasti:

• Puhdista paperinsyöttörullat ja paperikasettien erottelukumi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Paperikasetin ja paperinsyöttörullien puhdistus

• Aseta paperia alustaan oikein.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Paperin asettaminen

• Aseta oikea paperikoko ja paperityyppi laitteessasi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Paperiasetukset

• Aseta oikea paperikoko ja paperityyppi tietokoneessasi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjan tulostus (Windows)

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Tulostus AirPrintin avulla

• Käytä suositeltua paperia.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Erikoispaperin käyttäminen

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Suositeltu tulostusmateriaali