Koti > Tulostus > Kopioiden tulostaminen

Kopioiden tulostaminen

Vastaavat mallit:HL‑L8240CDW
Voit tehdä hiilikopiotoiminnon avulla useita kopioita samoista tiedoista hiilipaperille tulostamisen tapaan. Lähetä tiedot paperikasetteihin, joihin olet asettanut erityyppistä tai -väristä paperia.

Voit esimerkiksi asettaa laitteen lähettämään tulostettavat tiedot kasettiin 1, johon on esiasetettu väriltään sinistä paperia, ja tulostaa muita sivulla olevia tietoja MT-alustan kautta, johon on asetettu ennestään tekstiä sisältävää, väriltään keltaista paperia.

Jos lisäät sinistä paperia kasettiin 1 ja keltaista paperia MT-alustalle, tulostin syöttää arkin 1 paperin kasetin 1 kautta ja arkin 2 paperin MT-alustan kautta.

Hiilikopiotoiminnon ollessa käytössä laite tekee kopiot aina automaattisesti.

image
Windows

Hiilikopiotoiminnon avulla voit myös valita eri tulostusmakron tai -virran joka sivulle.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulostin]>[Kopiovalikko]>[Kopio]>[Kyllä].
  2. Tuo [Määrä]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten [Määrä]-vaihtoehtoa.
  3. Syötä kopioiden määrä ja paina [OK].
  4. Tuo [Kopio 1 kasetti]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten [Kopio 1 kasetti]-vaihtoehtoa.
  5. Paina image tai image, jotta näkyviin tulee paperikasetti, jolle haluat määrittää vaihtoehdon [Kopio 1 kasetti], ja valitse paperikasetti sitten painamalla.
    image

Windows

1. Tuo [Kopioi1 virta]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten [Kopioi1 virta]-vaihtoehtoa.
    2. Tuo haluamasi tulostusmakron/-virran tunnus näytölle painamalla image tai image ja paina sitten tunnusta.
  6. Toista nämä vaiheet, kunnes olet valinnut kaikki tarvittavat asetukset jokaiselle kopiolle.
  7. Paina image.
  8. Lähetä tulostustyö laitteeseen.