Koti > Tulostus > Tietojen tulostaminen suoraan USB-muistilaitteelta > Tietojen tulostaminen suoraan USB-muistilaitteelta tai digitaalikamerasta, joka tukee massamuistitoimintoa

Tietojen tulostaminen suoraan USB-muistilaitteelta tai digitaalikamerasta, joka tukee massamuistitoimintoa

Vastaavat mallit:HL‑L8240CDW
  • Varmista, että digitaalikamera on päällä.
  • Digitaalikamera on vaihdettava PictBridge-tilasta massamuistitilaan.
TÄRKEÄÄ
Laitteen vaurioitumisen välttämiseksi USB-liittimeen EI saa liittää mitään muita laitteita kuin digitaalikameroita tai USB-muistilaitteita.

USB-portin sijainti (Näkymä edestä)

USB-portin sijainti (Näkymä edestä)
  1. Yhdistä USB-muistilaitteesi tai digitaalikamerasi USB Direct -liittymään. Nestekidenäytössä näkyy viesti [Kuvan tarkist.].
    image
    • Virheen sattuessa USB-valikko ei tule näkyviin nestekidenäyttöön.
    • Kun laite on syvässä lepotilassa, nestekidenäyttö ei aktivoidu, vaikka kytkisit USB Direct -liitäntään USB-muistilaitteen. Herätä laite painamalla jotakin ohjauspaneelin painiketta.
    • Jos laitteessasi on Secure Function Lock käytössä, et ehkä pysty tulostamaan USB-muistitikulta tai digitaalisesta kamerasta.
  2. Valitse haluamasi tiedosto painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten tiedostoa.
    image
    Jos haluat tulostaa hakemiston USB-muistitikkuun tai digitaalikameraan tallennetuista tiedostoista, paina kosketusnäytössä image[Kaikki aset.]. Tulosta tiedot painamalla [MV Aloita] tai [Vari Aloita].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muokata asetuksia painamalla [Tulostusaset.]. Siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää oletusasetuksia syöttämällä kopioiden määrän ja painamalla [MV Aloita]- tai [Vari Aloita]-kuvaketta.
  4. Valitse muutettavat tulostusasetukset:
    • [Tulostuslaatu]

• [Kasetti]

• [Paperityyppi]

• [Paperikoko]

• [Monta sivua]

• [Suunta]

• [2-puolinen]

• [Lajittele]

• [PDF-tied. tulost.asetukset]

• [PDF, sovita arkille]

image
    Sen mukaan, mikä tiedostotyyppi on kyseessä, kaikki asetukset eivät välttämättä ole näkyvissä.
  5. Paina [OK]-kuvaketta.
  6. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  7. Tulosta tiedot painamalla [MV Aloita] tai [Vari Aloita].
  8. Paina image-kuvaketta.
    TÄRKEÄÄ
    ÄLÄ irrota USB-muistilaitetta tai digitaalikameraa USB Direct -liittymästä, ennen kuin tulostus on päättynyt.