Brother Web Connect -käyttöoikeuden hakeminen

Vastaavat mallit:HL‑L8230CDW / HL‑L8240CDW
Kun haluat käyttää Brother Web Connect -yhteyttä internetpalveluihin, sinun on ensin pyydettävä Brother Web Connect -käyttöoikeutta tietokoneella, johon on asennettu Brother-ohjelmisto.
  1. Siirry Brother Web Connect -sovelluksen WWW-sivulle:
    Valinta
    Kuvaus

Windows

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).

Napsauta Tee enemmän vasemmassa selauspalkissa ja valitse Brother Web Connect.

image
    Voit myös avata WWW-sivuston suoraan:

Tyyppi bwc.brother.com WWW-selaimen osoiteriville.

Mac

Tyyppi bwc.brother.com WWW-selaimen osoiteriville.

Brother Web Connect -sivu avautuu.
  2. Valitse palvelu, jota haluat käyttää.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja pyydä käyttöoikeutta.
    image
    Kun SharePoint Online on käytössä, rekisteröi asiakirjakirjasto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
    Kun olet valmis, väliaikainen tunnus ilmestyy näyttöön.
    image
  4. Merkitse väliaikainen tunnuksesi muistiin, sillä tarvitset sitä rekisteröidessäsi tilejä laitteeseen. Väliaikainen tunnus on voimassa 24 tuntia.
  5. Sulje WWW-selain.
Nyt kun sinulla on Brother Web Connect -käyttötunnus, sinun on rekisteröitävä tämä tunnus omalle laitteellesi, minkä jälkeen voit käyttää haluamaasi WWW-palvelua omalta laitteeltasi.