Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Asiakirjojen lataaminen ja tulostaminen Brother Web Connectin avulla

Asiakirjojen lataaminen ja tulostaminen Brother Web Connectin avulla

Vastaavat mallit:HL‑L8230CDW / HL‑L8240CDW
Tilillesi ladattuja asiakirjoja voi ladata suoraan laitteelle ja tulostaa. Voit ladata ja tulostaa myös asiakirjoja, jotka muut käyttäjät ovat ladanneet palveluun jaettaviksi. Tähän tarvitaan näiden asiakirjojen katseluoikeudet.

Jos Brother Web Connect -käyttöoikeuksiasi on rajoitettu Toimintalukko-toiminnolla (käytettävissä tietyissä malleissa), et voi ladata tietoja.

Toimintalukko-toiminnon sivunrajoitusominaisuus koskee myös Brother Web Connect -tulostustöitä.

image

Hongkong, Taiwan ja Korea:

Brother Web Connect tukee vain englanninkielisiä tiedostonimiä. Paikallisten kielten merkistöillä nimettyjä tiedostoja ei ladata.