Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Oletustulostusasetusten muuttaminen (Windows) > Lisäpaperikasetin asetusten määrittäminen (Windows)

Lisäpaperikasetin asetusten määrittäminen (Windows)

Vastaavat mallit:HL‑L8240CDW
Avaa laitteesi Ominaisuudet-valintaikkuna, mikä tunnistaa automaattisesti laitteen lisäpaperikasetin ja tarkistaa laitteen sarjanumeron.

Tulostinohjain havaitsee automaattisesti lisäpaperikasetin ohjaimen asennuksen yhteydessä. Jos olet lisännyt lisäpaperikasetin ohjaimen asennuksen jälkeen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11:

Napsauta image>Kaikki sovellukset>Windows-työkalut>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 ja Windows Server 2022:

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet (Laitteisto) -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli Käynnistä-näytöllä. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkopalkki avautuu, napsauta Asetukset ja sitten Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet. (Jos tulostinohjainvalinta tulee näkyviin, valitse tulostinohjaimesi.)
    Tulostimen asetusten valintaikkuna avautuu.
  3. Valitse Laitteen asetukset-välilehti.
  4. Napsauta Autom. tunnistus-painiketta.

Lisäpaperikasetti ja laitteen sarjanumero havaitaan automaattisesti.

5. Napsauta Käytä-painiketta.
  6. Sulje tulostinominaisuuksien valintaikkuna.

Autom. tunnistus-toiminto ei ole käytettävissä seuraavissa laitetta koskevissa tilanteissa:

• Laitteeseen ei ole kytketty virtaa.
  • Kone jaetaan Print Server -palvelun kautta
  • Laite ja tietokoneesi eivät ole yhdistettyinä.