Koti > Suojaus > Sähköpostin suojattu lähetys > Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

Laitteesi lähettää sähköpostit todennusta edellyttävän sähköpostipalvelimen kautta. Tämä menetelmä estää luvattomia käyttäjiä käyttämästä sähköpostipalvelinta.

Voit lähettää sähköposti-ilmoituksia ja sähköpostiraportteja käyttäen käyttäjien todennusta.

image
Suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä SMTP-todennuksen määritykseen.

Sähköpostipalvelimen asetukset

Laitteen SMTP-todennusmenetelmä on määritettävä sopimaan sähköpostipalvelimesi käyttämään menetelmään. Kysy lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoalta (ISP).

image
SMTP-palvelintodennuksen käyttöönotto: valitse WWW-pohjaisen hallinnan SMTP Client (SMTP-asiakas)-näytön kohdasta Server Authentication Method (Palvelimen todennustapa) sinun on valittava todennusmenetelmäsi.