Koti > Tulostus > Sähköpostiliitteen tulostus

Sähköpostiliitteen tulostus

Voit tulostaa sähköposteja lähettämällä ne sähköpostitse Brother-laitteeseen.
  • Varmista, että WWW-pohjainen hallinta on käytössä. Lisätietoja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  • Voit liittää sähköpostiin enintään 10 asiakirjaa, yhteensä 20 Mt.
  • Tämä toiminto tukee seuraavia muotoja:
    • Asiakirjatiedostot: PDF, TXT ja Microsoft Office -tiedostot
    • Kuvatiedostot: JPEG, BMP, GIF, PNG ja TIFF
  • Laite tulostaa oletuksena sekä sähköpostin että liitteet. Voit tulostaa tarvittaessa vain liitteet muuttamalla asetuksia.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta Online Functions (Verkkotoiminnot)>Online Functions Settings (Verkkotoimintojen asetukset) vasemmassa selauspalkissa.
    image
    • Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
    • Jos tämä toiminto on lukittu, saat sen käyttöön ottamalla yhteyttä verkonvalvojaan.
  5. Napsauta I accept the terms and conditions (Hyväksyn yleiset käyttöehdot)-painiketta.
  6. Siirry laitteen luo ja ota asetukset käyttöön noudattamalla laitteen näyttämiä ohjeita.
  7. Napsauta tietokoneessa General Settings (Yleisasetukset).
    Näyttö Email Print (Sähköpostitulostus): General Settings (Yleisasetukset) avautuu.
  8. Osoita Enable (Ota käyttöön)-painiketta.
    Laite tulostaa ohjesivun.
  9. Lähetä sähköpostisi taulukossa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Laite tulostaa sähköpostin liitteet.
    image
    • Muuta asetuksia, mukaan lukien sähköpostiosoite ja tulostimen asetukset, napsauttamalla painiketta Online Functions Settings Page (Verkkotoimintojen asetussivu).