Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Laitteen verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia > Laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

Laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Syy Toimenpide

Laitteesi yhteys langattomaan verkkoon katkeaa.

• HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2865DW
    1. Paina Wi-Fi-painiketta.

2. Valitse Palauta WLAN painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.

3. Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy Kytketty.

Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon.

Jotkin tietoturvaohjelmistot saattavat estää käytön myös onnistuneen asennuksen jälkeen näyttämättä varoitusviestiä.

Katso ohjeet käyttöoikeuden myöntämisestä tietoturvaohjelmistostasi tai kysy ohjelmiston valmistajalta.

Brother-laitteellesi ei ole määritetty käytettävissä olevaa IP-osoitetta.

• Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.

Varmista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.

Kysy verkonvalvojalta lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen vahvistamisesta.

• Windows

Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite verkkoyhteyden korjaustyökalun avulla.

Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa.
  • Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa. Poista se.
  • Muussa tapauksessa valitse tulostimen kuvake seuraavasta kansiosta ja peruuta kaikki asiakirjat:

(Windows)

1. Pidä image-painiketta painettuna ja paina sitten image -näppäintä Suorita-ohjelman käynnistämiseksi.
    2. Kirjoita "control printers" Avaa:-kenttään ja valitse OK.
      image

• Mac:

Valitse Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit tai Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit.

Laitettasi ei ole yhdistetty langattomaan verkkoon.

Tulosta WLAN-raportti ja tarkasta virhekoodi tulostetusta raportista.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: WLAN-raportin tulostus

Jos kaikki edellä olevat kohdat on tarkistettu ja ohjeita on noudatettu, mutta laitteesi ei edelleenkään tulosta, poista ohjaimen asennus (Windows) ja asenna se uudelleen.