SSL/TLS:n historia lyhyesti

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

SSL/TLS-protokolla luotiin alunperin suojaamaan verkkoliikennetietoja erityisesti verkkoselainten ja palvelinten välisessä tiedonsiirrossa. SSL-protokollaa käytetään nyt muissakin sovelluksissa, kuten Telnetissä, tulostimissa ja FTP-ohjelmistoissa, ja näin siitä on kehittynyt verkkoturvallisuuden yleinen ratkaisu. Sen alkuperäiset käytännöt ovat edelleen monien verkkokauppiaiden ja pankkien käytössä arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttinumeroiden ja asiakastietojen, suojaamiseksi.

SSL/TLS-tekniikka käyttää erittäin korkeita salaustasoja, ja menetelmään luottavat useat pankit ympäri maailman.