Koti > Liite > Brother-ohje ja -asiakastuki

Brother-ohje ja -asiakastuki

Jos tarvitset Brother-tuotteen käyttöä koskevaa apua, käy osoitteessa support.brother.com ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vianmääritysohjeisiin. Voit ladata viimeisimmät ohjelmistot, ohjaimet ja laiteohjelmistot ja parantaa siten laitteesi suorituskykyä. Lisäksi voit ladata käyttäjille tarkoitetut ohjeet, joiden avulla opit hyödyntämään paremmin Brother-laitteesi ominaisuuksia.

Muita tuote- ja tukitietoja on saatavissa paikallisesta virallisesta Brother-sivustosta. Käy osoitteessa www.brother.com ja katso paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot ja rekisteröi uusi tuotteesi.