Koti > Suojaus > Yleisen verkon havaitsemistoimintojen käyttäminen > Viestinnän estäminen yleisestä verkosta

Viestinnän estäminen yleisestä verkosta

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
image
Kun otat tämän ominaisuuden käyttöön, se rajoittaa töiden vastaanottamista laitteista, joiden IP-osoite on yleinen
  1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  2. Valitse [GlobalNW dtct.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [Hylkää pääsy] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image ja valitse [Kyllä]. Paina sitten Go (Siirry).