Koti > Mobile Connect > Mopria Print Service

Mopria Print Service

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

Mopria Print Service on Android-mobiililaitteiden tulostustoiminto, jonka on kehittänyt Mopria Alliance. Tämän palvelun avulla voit muodostaa yhteyden samaan verkkoon tulostimen kanssa ja tulostaa ilman lisäasetuksia.

image
image
  1. Android-mobiililaitteet
  2. Wi-Fi®-yhteys
  3. Laitteesi

Sinun on ladattava Mopria Print Service Google Play Kaupasta ja asennettava se Android-laitteeseesi. Varmista ennen tämän Mopria-toiminnon käyttämistä, että olet ottanut sen käyttöön mobiililaitteella.