Vast in lade1 / lade2 (papier vastgelopen binnen in de papierlade)

Opmerking Opmerking

Op het LCD-scherm worden voor de verschillende papierladen de volgende namen gebruikt:
•
Standaard papierlade: Lade1
•
Optionele onderste bak: Lade2
Vast in lade1

Vast in lade2

Als het papier in de papierlade vastloopt, volgt u de onderstaande procedure:
1
Trek de papierlade helemaal uit de printer.
Figuur
2
Trek het vastgelopen papier er voorzichtig en met beide handen uit.
Figuur
3
Zorg dat de stapel papier niet boven de markering uitsteekt. Houd de groene vrijgavehendel van de papiergeleiders ingedrukt en stel de geleiders af op het gebruikte papierformaat. Controleer dat de geleiders goed in de sleuven passen.
4
Plaats de papierlade weer goed in de printer.
Voorzichtig Voorzichtig

Schuif de standaardpapierlade NIET uit terwijl er papier vanuit een van de onderste laden wordt ingevoerd, daar het papier dan vastloopt.