Automatische interfaceselectie

Deze printer heeft een functie voor automatische interfaceselectie, die standaard is geactiveerd. Deze functie kiest automatisch de interface via welke er gegevens worden ontvangen: IEEE 1284 parallel (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW), USB of Ethernet.
Aangezien de standaardinstelling voor de automatische interfaceselectie AAN is, hoeft u alleen maar de interfacekabel op de printer aan te sluiten. Zet de computer en de printer uit voordat u de kabel aansluit of losmaakt.
Het kan een paar seconden duren voordat de automatische interfaceselectie werkt. Als u slechts één interface gebruikt, is het raadzaam om die interface te kiezen; gebruik het bedieningspaneel om het menu Standaardinst. te openen, kies Interface en dan Selecteren. Wanneer slechts één interface is geselecteerd, wijst de printer de volledige invoerbuffer aan die interface toe.