1 Over deze printer

Onderdelen in de doos

WAARSCHUWING WAARSCHUWING

Deze printer is zwaar en weegt ongeveer 29,1 kg. Teneinde letsel tijdens het verplaatsen of optillen van de printer te voorkomen, dient hij altijd door ten minste twee personen te worden opgetild.
Controleer tijdens het uitpakken van de printer dat de volgende onderdelen allemaal aanwezig zijn.
Figuur
Printer
Figuur
Installatiehandleiding
Figuur
CD-ROM
Figuur
Netsnoer
Figuur
Inlegvel en kunststof zak voor verpakking
Figuur
Doos voor afgewerkte toner
(reeds geïnstalleerd)
Bestelnr. WT-100CL
Figuur
Tonercartridges
(Zwart, Cyaan, Magenta en Geel)
Bestelnr. TN-130C,TN-130M,TN-130Y,TN-130BKTN-135C,TN-135M,TN-135Y,TN-135BK
Figuur
Drumkit
(reeds geïnstalleerd)
Bestelnr. DR-130CL
Figuur
OPC-riem
(reeds geïnstalleerd)
Bestelnr. BU-100CL

Interfacekabel

De interfacekabel wordt niet standaard meegeleverd. Koop een interfacekabel die geschikt is voor de interface die u gaat gebruiken.
•
USB-kabel
Gebruik nooit een USB-kabel die langer is dan 2 meter.
Sluit de USB-kabel niet aan op een USB-hub zonder voeding of op het toetsenbord van een Macintosh®.
Deze moet op de USB-ingang van de computer worden aangesloten.
Voor Macintosh® worden geen USB-poorten van derden ondersteund.
•
Parallelle kabel (alleen voor de HL-4050CDN /HL-4070CDW)
Gebruik nooit een parallelle kabel die langer is dan 2 meter.
Gebruik een afgeschermde kabel die voldoet aan IEEE 1284.
•
Netwerkkabel
Gebruik een Straight-Through Categorie 5 (of hoger) twisted-pair kabel voor 10BASE-T of 100BASE-TX Fast Ethernetnetwerken.