BELANGRIJK - Voor uw eigen veiligheid

Voor een veilige werking moet de meegeleverde geaarde stekker in een normaal geaard stopcontact worden gestoken dat via het gebruikelijke elektriciteitsnet geaard is.
Gebruik alleen een geschikt verlengsnoer met de juiste bedrading, zodat een goede aarding verzekerd is. Verlengsnoeren met de verkeerde bedrading kunnen persoonlijke ongelukken veroorzaken en de apparatuur beschadigen.
Het feit dat dit apparaat naar tevredenheid werkt, betekent niet altijd dat de voeding is geaard en dat de installatie volkomen veilig is. Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan om in twijfelgevallen altijd een bevoegd elektricien te raadplegen.
Dit product moet worden aangesloten op een wisselstroombron met een spanningsbereik zoals op het etiket staat aangegeven. Het apparaat NIET op een gelijkstroombron aansluiten. Vraag in twijfelgevallen een gediplomeerd elektricien om advies.

De voeding van het apparaat afsluiten

Deze printer moet in de buurt van een makkelijk toegankelijk stopcontact worden geïnstalleerd. In noodgevallen moet het netsnoer uit het stopcontact worden gehaald, zodat de netvoeding van de printer volledig is afgesloten.

Waarschuwing bij aansluiting op een LAN

Dit product moet worden aangesloten op een LAN-aansluiting die niet aan overspanning onderhevig is.

IT-voedingssysteem (alleen voor Noorwegen)

Dit product is tevens ontworpen voor IT-voedingssytemen met fase naar fase spanning van 230 volt.

Wiring information (alleen voor het VK)

Maschinenlärminformations- Verordnung 3. GPSGV (For Germany only)

Der höchste Schalldruckpegel beträgt 70 dB(A) oder weniger gemäß EN ISO 7779.