Symbolen- en tekensets

Voor de emulaties HP LaserJet kunt u de symbolen- en tekensets selecteren met Beheer via een webbrowser of met de toetsen op het bedieningspaneel.

Beheer via een webbrowser gebruiken

Volg de onderstaande instructies voor het gebruik van Beheer via een webbrowser.
1
Typ [http://IP-adres van printer/] in uw browser.
Bijvoorbeeld: [http://192.168.1.2/] (als het IP-adres van de printer 192.168.1.2 is)
2
Klik op Printerinstellingen.
3
Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in. De standaardgebruikersnaam is [admin] en het standaardwachtwoord is [access].
4
Klik op OK.
5
Kies het tabblad HP LaserJet en klik op Lettertype instellen. Selecteer de gewenste symbolenset in de keuzelijst Symbolenset.