Software

Model
HL-4040CN
HL-4050CDN
HL-4070CDW
Printerdriver
Windows®
Op host gebaseerde driver voor Windows® 2000/XP/XP Professional x64 Edition, Windows Vista™, Windows Server® 2003/Windows Server® 2003 x64 Edition
n.v.t.
BR-Script 3 (PPD-bestand) voor Windows® 2000/XP/XP Professional x64 Edition, Windows Vista™, Windows Server® 2003/Windows Server® 2003 x64 Edition.
Macintosh®
Macintosh-printerdriver voor Mac OS® × 10.2.4 of recenter
n.v.t.
BR-Script 3 (PPD-bestand) voor Mac OS® X 10.2.4 of recenter
Linux
Linux-driver voor CUPS-afdruksysteem (x86, x64 omgeving)12
Linux-driver voor LPD/LPRng -afdruksysteem (x86, x64 omgeving)12
Hulp-programma's

Interactieve Help3
Wizard Driver installeren4
1
Download de printerdriver voor Linux vanaf http://solutions.brother.com.
2
Het kan zijn dat de driver niet beschikbaar is; dit is afhankelijk van de Linux-distributies.
3
Filmpje dat illustreert hoe u problemen kunt oplossen.
4
De Wizard Driver installeren automatiseert de installatie van printers in een peer-to-peer netwerk (alleen voor de Windows®)