Koti > Vianetsintä > Leikkuritukokset > Rullapaperileikkurissa on tukos (leikkuritukos 01/02)

Rullapaperileikkurissa on tukos (leikkuritukos 01/02)

Jos nestekidenäytössä on seuraavat leikkuritukosten viestit, toimi seuraavasti:

• [Leikkuritukos 01]
  • [Leikkuritukos 02]
  1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
  2. Jos MT-alustalle on asetettu paperia, poista paperi.
  3. Vedä paperikasetti 1 (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  4. Nosta paperituki (1), ja vedä se sitten kulmittain kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  5. Jos LCD-näytöllä näkyy [Leikkuritukos 02], suorita seuraavat vaiheet:
    1. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi B (1) laitteen takaosasta.
      image
    2. Liu’uta leikkuriyksikkö (1) käsin äärioikealle (aloitusasentoon), jos se ei jo ole siinä asennossa.
      image
    3. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi B. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
      image
  6. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi A (1) hitaasti laitteen takaosasta.
    image
    image
    Tämä kansi saattaa tuntua tavallista painavammalta, koska rullapaperi kulkee kannen sisäpuolen läpi.
  7. Leikkaa paperi varovasti manuaalisesti kuvan mukaisesti.
    image
  8. Pidä paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi A auki ja siirry sitten laitteen etuosaan.
  9. Nosta sisäläppää (1) ja poista juuttunut paperi hitaasti.
    image
  10. Tarkista huolellisesti laitteen sisäpuoli (1), ettei siellä ole juuttunutta paperia.
    image
  11. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.
    image
  12. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti ulos laitteesta.
    image
  13. Siirrä tulostuspäätä ja poista sitten alueelle juuttunut paperi. Varmista, ettei laitteen kulmiin (1) ja (2) ole juuttunut paperinpaloja.
    image
    TÄRKEÄÄ
    • Jos tulostuspää on oikeassa kulmassa kuvan osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää. Sulje skannerin kansi ja kytke sitten virtajohto uudelleen. Avaa skannerin kansi uudelleen ja pidä sitten image painettuna, kunnes tulostuspää siirtyy keskelle. Irrota sitten laitteen sähköjohto ja poista paperi.
      image
    • Jos tulostuspään alle on juuttunut paperia, irrota laitteen virtajohto pistorasiasta ja siirrä tulostuspäätä, jotta voit vetää paperin ulos.
    • Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se heti pois saippualla tai puhdistusaineella.
  14. Sulje skannerin kansi varovasti laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.
    image
  15. Vedä kasetti 2 kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  16. Poista rullapaperi kasetista 2 ja rullaa paperi kuvan mukaisesti.
    image
    image
    Jos syöttöreuna on taittunut, taipunut tai leikkautunut vinottain, leikkaa se suoraksi.
    image
  17. Aseta rullapaperi uudelleen kasettiin 2. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja:Rullapaperin asettaminen paperikasettiin 2
    image
  18. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi A laitteen takaosasta. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
    image
  19. Aseta paperituki kunnolla takaisin laitteeseen. Varmista, että sovitat paperituen kanaviin.
    image
  20. Työnnä paperikasetit hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
  21. Kytke virtajohto uudelleen.