Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Esimääritetyn tulostusprofiilin käyttö (Windows)

Esimääritetyn tulostusprofiilin käyttö (Windows)

Tulostusprofiilit ovat esiasetuksia, joiden avulla voidaan käyttää nopeasti usein käytettyjä tulostusmäärityksiä.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitemallin nimi ja napsauta sitten tulostimen ominaisuus- tai asetuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Tulostusprofiilit-välilehteä.
    image
  4. Valitse profiili tulostusprofiililuettelosta.
    Profiiliasetukset näytetään tulostinohjaimen ikkunan vasemmalla puolella.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asetukset sopivat tulostustyöhän, napsauta OK.
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, palaa Perusasetukset- tai Lisäasetukset-välilehteen, tee muutokset ja napsauta OK.
    image

Voit näyttää Tulostusprofiilit-välilehden ikkunan etuosassa seuraavalla tulostuskerralla valitsemalla Näytä aina Tulostusprofiilit-välilehti ensin. -valintaruudun.