Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperiasetukset > Oletuspaperikasetin asettaminen tehtävän mukaan

Oletuspaperikasetin asettaminen tehtävän mukaan

Vaihda oletuspaperikasetti, jota laite käyttää kussakin tilassa.

Laite syöttää paperia sopivimmasta kasetista asetetun kasettien prioriteettijärjestyksen mukaan.

image

Käytettävissä olevat paperikasetit vaihtelevat mallin mukaan.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.].
    • Kun tulostat kopiointitilassa, paina [Kasettiaset.: Kopioi]>[Kasetin val.].
    • Kun tulostat vastaanotettuja fakseja, paina [Kasettiaset.: Faksi]>[Kasetin val.].
    • Kun tulostat valokuvia, paina [Kasettiaset.: JPEG-tulostus(Media)]>[Kasetin val.].
  2. Paina haluamaasi paperikasettivaihtoehtoa.
    image
    [Aut. kaset. val.] asettaa laitteen syöttämään paperin paperikasetista, joka sopii parhaiten asetetun paperin tyyppiin ja kokoon.
  3. Paina image.