Mikä on WWW-pohjainen hallinta?

WWW-pohjaisessa hallinnassa laitteen hallintaan käytetään tavallista WWW-selainta hypertekstin siirtoprotokollalla (HTTP) tai hypertekstin siirtoprotokollalla SSL:n (Secure Socket Layer) yli (HTTPS).

image
  • Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  • Varmista, että laitteesi virta on kytkettynä, että se on yhdistettynä samaan verkkoon kuin tietokoneesi ja että verkkosi tukee TCP/IP-protokollaa.

image

Todellinen näyttönäkymä saattaa olla erilainen kuin yllä on esitetty.