VIKTIGT MEDDELANDE

Den här produkten är endast godkänd för användning i det land där den inhandlades. Använd inte produkten i andra länder än inköpslandet, eftersom det kan strida mot det aktuella landets lagstiftning om trådlös telekommunikation och elnät.
I det här dokumentet står Windows® XP för Windows® XP Professional, Windows® XP Professional x64 Edition och Windows® XP Home Edition.
MFC-5895CW stöder Windows® 7 och Mac OS X 10.4.11 - 10.6.x.
Anvisningarna för Windows® 7-användare är de samma som för Windows Vista®-användare.