Så här installerar du Distributionsguiden för drivrutiner

1
Sätt i den medföljande cd-skivan i cd-läsaren. Välj din maskin om skärmen med modellnamn visas. Välj ditt språk om skärmen för språkval visas.
2
Cd-skivans huvudmeny visas då. Klicka på Nätverksverktyg eller Avancerat och sedan på Nätverksverktyg.
3
Välj installationsprogrammet Distributionsguiden för drivrutiner.
Obs Obs
I Windows Vista® ska klicka på Fortsätt när skärmen Kontroll av användarkonto visas.
4
Klicka på Nästa som svar på välkomstmeddelandet.
5
Läs licensavtalet noga. Följ sedan anvisningarna på skärmen.
6
Klicka på Slutför. Därmed har Distributionsguiden för drivrutiner installerats.