Nätverks I/F (ej tillgängligt på MFC-5490CN och MFC-5890CN)

Du kan välja trådbunden eller trådlös nätverksanslutning som anslutningstyp för nätverket. Om du vill använda den trådbundna nätverksanslutningen ska du välja LAN via kabel, om du vill använda den trådlösa nätverksanslutningen ska du välja WLAN. Du kan bara aktivera en anslutningstyp för nätverket åt gången.
1
Tryck på Menu.
2
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk.
Tryck på OK.
3
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverks I/F.
Tryck på OK.
4
Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj LAN via kabel eller WLAN.
Tryck på OK.
Tryck på Stop/Exit.