Network PhotoCapture Center™

Du kan visa, hämta och spara data från ett USB-flashminne eller ett mediekort i Brother-maskinen. Programmet installeras automatiskt när du väljer nätverksanslutning under programinstallationen. I Windows® ska du välja fliken PHOTOCAPTURE i ControlCenter3. Mer information finns i ControlCenter3 i Bruksanvisning för programanvändare. I Macintosh ska du starta en webbläsare med FTP och skriva FTP://xxx.xxx.xxx.xxx (xxx.xxx.xxx.xxx står för Brother-maskinens IP-adress). Mer information finns i Fjärrinställning och PhotoCapture Center i Bruksanvisning för programanvändare.