Använda e-postmeddelanden med användarverifiering

Om du vill använda e-postmeddelandefunktionen via en säker SMTP-server som kräver användarverifiering, måste du använda verifieringsmetoden POP före SMTP eller SMTP-AUTH. Metoderna förhindrar obehöriga användare från att nå e-postservern. Du kan konfigurera inställningarna med BRAdmin Professional och Web BRAdmin.
Obs Obs
Inställningarna för POP3-/SMTP-verifiering måste matcha en av e-postservrarna. Kontakta nätverksadministratören eller Internetleverantören angående konfigurationen före användning.