B Bilaga B

Specifikationer för skrivarservern

Trådbundet Ethernet-nätverk

Namn på nätverkskortsmodell
NC-170h
LAN
Du kan ansluta maskinen till ett nätverk för nätverksutskrift, nätverksskanning, PC-faxsändning1, PC-faxmottagning1 (endast Windows®) och fjärrinställning1. Programmet Brother BRAdmin Light2 för nätverksadministration medföljer.
Stöd för
Windows® 2000 Professional/XP/XP Professional x64 Edition/Windows Vista®
Mac OS X 10.2.4 eller senare
Protokoll
TCP/IP för IPv4:
ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), NetBIOS/WINS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, DNS Resolver, mDNS, FTP-server, TELNET, SNMPv1, TFTP, skannerport, webbtjänster, SMTP-klient, POP före SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP-klient, LDAP4
TCP/IP för IPv6:
(Avstängt som standard) NDP, RA, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, FTP-server, TELNET, SNMPv1, TFTP, skannerport, webbtjänster, SMTP-klient, POP före SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP-klient, LDAP4
Övrigt:
LLTD responder
Nätverkstyp
Ethernet 10/100 BASE-TX med automatisk förhandling
Hanteringsverktyg3
BRAdmin Light för Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows Vista® och Mac OS X 10.2.4 eller senare
BRAdmin Professional för Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition och Windows Vista®
Web BRAdmin3 för Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition och Windows Vista®
Klientdatorer med en webbläsare som stöder Java™.
1
Ej tillgängligt för DCP-modeller.
2
Om du behöver mer avancerade skrivarhanteringsfunktioner bör du använda den senaste versionen av verktyget Brother BRAdmin Professional. Det kan hämtas på http://solutions.brother.com.
3
Web BRAdmin och BRAdmin Professional kan hämtas från http://solutions.brother.com.
Endast MFC-6890CDW.