Automatisch duplex afdrukken (alleen MFC-6890CDW)

De meegeleverde printerdriver biedt ondersteuning voor duplex (dubbelzijdig) afdrukken. In deze modus drukt de machine automatisch aan beide zijden van het papier af.

Richtlijnen voor dubbelzijdig afdrukken

De functie voor dubbelzijdig afdrukken ondersteunt alleen Normaal papier als Mediatype en Lade 1 als Papierbron.
Dun papier kan mogelijk kreukelen.
Als het papier gekruld is, strijkt u het glad en plaats u het terug in de papierlade.
Als het papier niet goed wordt ingevoerd, is het mogelijk gekruld. Verwijder het papier en strijk het glad.
Opmerking Opmerking
Voor duplex afdrukken moet het apparaat als volgt worden geconfigureerd:
Mediatype: Normaal papier
Papierformaat: A4/US Letter/Executive/JB5/A5/A6/Briefkaart 1
Zonder marges: Briefkaart 1
Papierbron: Automatisch selecteren/Lade 1

Bij gebruik van Mac OS X 10.2.x

1
Selecteer Duplex.
2
Schakel het selectievakje Duplex in. Selecteer Over lange zijde spiegelen of Over korte zijde spiegelen.
Scherm

Bij gebruik van Mac OS X 10.3.x tot en met 10.4.x

1
Selecteer Lay-out.
2
Kies Lange kant binden of Korte kant binden uit het menu Dubbelzijdig.
Scherm

Bij gebruik van Mac OS X 10.5.x

1
Schakel Dubbelzijdig.
2
Selecteer Lay-out.
3
Kies Lange kant binden of Korte kant binden.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, kunnen de functies Duplex 1 of Duplex 2 mogelijke papierstoringen voorkomen. Ga naar het tabblad Geavanceerd van de printerdriver en klik op het driehoekje Andere afdrukopties. Kies uit het menu Geavanceerde duplexinstellingen de optie Duplex 1 om de afdruksnelheid te verlagen of kies Duplex 2 om de afdruksnelheid en inktdichtheid te verlagen. (niet beschikbaar voor Mac OS X 10.2.x)
Als u de duplexfunctie selecteert, gebruikt de machine alle inktcartridges voor afdrukken in kleur/grijstinten. De machine stopt met afdrukken wanneer een of meer inktcartridges moeten worden vervangen.