Snelkiezen instellen

Klik in het dialoogvenster PC-FAX instelling op het tabblad Snelkies. (Deze functie is alleen beschikbaar als u de gebruikersinterface Faxstijl hebt geselecteerd.)
Scherm
Op elke toets van de tien Snelkies-toetsen kunt u een naam of een groep registreren.
Een adres registreren op een snelkiesknop
1
Klik op de Snelkies-knop die u wilt programmeren.
2
Klik op de naam of de groep die u wilt opslaan onder de Snelkies-knop.
3
Klik op Toevoegen >>.
Een snelkiesknop verwijderen
1
Klik op de Snelkies-knop die u wilt verwijderen.
2
Klik op Wissen.
Opmerking Opmerking
U kunt via de PC-FAX-interface een snelkiesnummer selecteren om een document sneller en eenvoudiger te verzenden.
Scherm