Verzenden instellen

Klik in het dialoogvenster PC-FAX instelling op het tabblad Verzenden om het onderstaande scherm weer te geven.
Scherm
Buitenlijn toegang
Voer hier een nummer in om toegang te krijgen tot een buitenlijn. Dit nummer is soms nodig voor lokale PBX-telefoonsystemen (bijvoorbeeld het kiezen van het cijfer 9 om in uw kantoor toegang te krijgen tot een buitenlijn).
Kop opnemen
Als u koptekst met informatie die u hebt ingevoerd op het tabblad Gebruikersinformatie wilt toevoegen aan de bovenzijde van uw verzonden faxen, schakelt u het selectievakje Kop opnemen in. Zie Gebruikersinformatie instellen.
Gebruikers interface
Selecteer de gebruikersinterface: E-mailstijl of faxstijl.
E-mail stijl
Scherm
Faxstijl
Scherm