Voor MFC-6890CDW

Bij het instellen van bepaalde menuonderdelen op het apparaat, dient u mogelijk tekst in te voeren. Druk op Figuur om nummers, letters of speciale tekens te selecteren. Aan elke toets op het LCD-scherm zijn maximaal vier letters toegewezen.
Druk net zo vaak op de betreffende toets tot u het gewenste teken ziet.
Figuur

Spaties invoegen

Om een spatie in te voegen, drukt u op Figuur om speciale tekens te selecteren en vervolgens op de spatiebalk Figuur of Figuur.
Opmerking Opmerking
De beschikbare tekens kunnen per land verschillen.