Scannen naar OCR

Wanneer u Scannen naar OCR selecteert, wordt uw document gescand en direct naar de PC verzonden die u in het netwerk hebt ingesteld. Door de ControlCenter3-software wordt ScanSoft™ PaperPort™ 11SE met OCR gestart en het document wordt geconverteerd naar tekst die kan worden weergegeven en bewerkt met een tekstverwerkingstoepassing op de PC.
1
Plaats uw document.
2
Druk op de toets Figuur (Scan).
3
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om naar OCR of Scan nr OCR te selecteren.
Druk op OK.
4
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om de gewenste PC te selecteren waarheen u wilt zenden.
Druk op OK.
Wanneer u via het LCD-scherm wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u via het bedieningspaneel de 4 cijfers van de pincode voor de betreffende PC in.
Druk op OK.
Opmerking Opmerking
Voor DCP-modellen: druk herhaaldelijk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om het eerste cijfer van de pincode in te voeren. Druk op Bsymbol.rtri om de cursor te verplaatsen en gebruik vervolgens Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om het tweede cijfer in te voeren. Herhaal dit totdat u de volledige pincode van vier cijfers hebt ingevoerd. Klik op OK.
5
Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start).
De machine begint met scannen.
Opmerking Opmerking
Als u wilt schakelen tussen scannen in kleur en in zwart-wit, kiest u kleur of zwart-wit bij de optie voor het type scan op het tabblad Bedieningsknop Apparaat van het configuratievenster van ControlCenter3. (Zie SCANNEN.)
Het type scan is afhankelijk van de instellingen op het tabblad Bedieningsknop Apparaat; de instellingen worden niet gewijzigd door Mono Start of Kleur Start (Colour Start).