Netwerkscannen configureren

Wanneer u een andere machine gebruikt dan die oorspronkelijk was geregistreerd op uw PC tijdens de installatie van MFL-Pro Suite-software (zie de Installatiehandleiding), dient u onderstaande stappen te volgen.
1
Bij Windows® 2000 klikt u op de knop Start, Instellingen, Configuratiescherm en dan op Scanners en camera's.
Bij Windows® XP klikt u op de knop Start, Configuratiescherm, Printers en andere hardware, en vervolgens op Scanners en camera’s (of Configuratiescherm, Scanners en camera’s).
Bij Windows Vista® klikt u op de knop Figuur, Configuratiescherm, Hardware en geluiden en dan op Scanner en Camera’s.
Bij Windows® 7 klikt u op de knop Figuur, Alle programma’s, Brother, MFC-XXXX, Instellingen Scanner en Scanners en camera’s.
Scherm
2
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Bij Windows® 2000 selecteert u uw Brother-machine in de lijst en klikt u op de knop Eigenschappen.
Bij Windows® XP klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Scanner en selecteert u Eigenschappen.
Het dialoogvenster Eigenschappen netwerkscanner verschijnt.
Bij Windows Vista® en Windows® 7 klikt u op de knop Eigenschappen.
Opmerking Opmerking
(Windows Vista® en Windows® 7)
Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voert u de volgende stappen uit:
Gebruikers met beheerdersrechten klikken op Doorgaan of Ja.
Scherm
Gebruikers zonder beheerdersrechten voeren het beheerderswachtwoord in en klikken op OK of Ja.
Scherm
3
Klik op het tabblad Netwerk instellingen en kies de gewenste verbindingsmethode.
Scherm
Specificeer uw machine per adres
Voer het IP-adres van de machine bij IP-adres in, en klik vervolgens op Toepassen.
Specificeer uw machine per naam
(1)
Voer de naam van het knooppunt van de machine in bij Naam van knooppunt, of klik op Bladeren en selecteer de machine die u wilt gebruiken.
(2)
Klik op Toepassen.
Scherm
4
Klik op het tabblad Scan naar Knop en voer de naam van uw PC in het veld Display naam in. Het LCD-scherm van de machine geeft de naam weer die u invoert. De standaardinstelling is de naam van uw PC. U kunt elke gewenste naam invoeren.
Scherm
5
Als u het ontvangen van ongewenste documenten wilt vermijden, voer dan een pincode van 4 cijfers in het veld Pin code in en Voer de Pin code opnieuw in. Als u gegevens wilt verzenden naar een pc die is beveiligd met een pincode, wordt u via het LCD-scherm gevraagd om de pincode in te voeren voordat het document kan worden gescand en naar de pc kan worden verzonden. (Zie De scan-toets gebruiken.)