CUSTOM SCAN

Met de optie CUSTOM SCAN kunt u uw eigen scanopties creëren.
Moderne interfacegebruikers plaatsen de muiscursor over Bsymbol.ltri en klikken op Aangepast.
Om een knop aan te passen, klikt u met de rechtermuisknop op de desbetreffende knop en klikt u op Configuratie ControlCenter. Er zijn vier opties: Scannen naar Afbeelding, Scannen naar OCR, Scannen naar E-mail en Scannen naar Bestand.
Scannen naar Afbeelding
Hiermee kunt u een pagina rechtstreeks naar een viewer/bewerkingssoftware scannen. U kunt elke beeldbewerkingsapplicatie op uw PC kiezen.
Scannen naar OCR
Gescande documenten worden omgezet in bewerkbare tekstbestanden. U kunt de toepassing selecteren voor bewerkbare tekst.
Scannen naar E-mail
Gescande beelden worden als bijlage aan e-mailberichten gekoppeld. U kunt ook het bestandstype voor de bijlage selecteren en een lijst samenstellen van e-mailadressen uit het standaard adresboek van uw e-mailtoepassing, zodat u de bijlage sneller kunt verzenden.
Scannen naar Bestand
Hiermee kunt u een gescand bestand opslaan in een map op de harde schijf van een lokale computer of netwerkcomputer. U kunt ook het bestandstype selecteren.
Modern
Scherm
Klassiek
Scherm

Bestandstype

U kunt wanneer u een bestand wilt opslaan in een map, kiezen uit de volgende lijst met bestandstypes.
Windows® Bitmap (*.bmp)
JPEG (*.jpg)
TIFF (*.tif)
TIFF Multi-page - (*.tif)
Portable Network Graphics (*.png)
PDF (*.pdf)
Beveiligde PDF (*.pdf)
XML Paper Specification (*.xps)
Opmerking Opmerking
XML Paper Specification is beschikbaar voor Windows Vista® en Windows® 7 of bij gebruik van toepassingen die xps-bestanden ondersteunen.
Beveiligd PDF is beschikbaar voor Scannen naar afbeelding, Scannen naar e-mail en Scannen naar bestand.
Als u het bestandstype instelt op TIFF of TIFF Multi-page, kunt u “Niet-gecomprimeerd” of “Gecomprimeerd” kiezen.