Afbeelding (voorbeeld: Microsoft® Paint)

Met de functie Scannen naar Afbeelding kunt u een beeld rechtstreeks naar uw grafische toepassing voor bewerking van het beeld scannen. Om de standaardinstellingen te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de knop Afbeelding, klikt u op Configuratie ControlCenter en klikt u op het tabblad Bedieningsknop Software.
Scherm
Wanneer u een deel van een pagina wilt scannen en vervolgens wilt bijsnijden nadat u het document snel vooraf hebt gescand, vinkt u het vakje Scannerinterface weergeven aan.
U kunt de andere instellingen ook wijzigen.
Als u de doeltoepassing wilt wijzigen, selecteert u de juiste toepassing in de keuzelijst Doelprogramma. U kunt een toepassing aan de lijst toevoegen door op de knop Toevoegen te klikken.
Scherm
Voer de Programmanaam (max. 30 tekens) en de Programmalocatie in. U kunt de locatie van de toepassing ook vinden als u op het pictogram Figuur klikt. Selecteer Type Bestand in de keuzelijst.
U kunt een toepassing die u hebt toegevoegd, verwijderen door te klikken op de knop Verwijderen in het tabblad Bedieningsknop Software.
Scherm
Opmerking Opmerking
Deze functie is ook beschikbaar voor Scannen naar E-mail en Scannen naar OCR. Het venster kan afhankelijk van de functie variëren.
Als u Beveiligde PDF kiest uit de lijst Type Bestand klikt u op het pictogram Figuur om het dialoogvenster PDF-wachtwoord instellen te openen. Voer uw wachtwoord in het vak Wachtwoord en Wachtwoord opnieuw in en klik op OK. Nadat u het wachtwoord hebt opgeslagen, wordt dit de volgende keer dat u naar een beveiligde PDF scant, automatisch bij het document opgeslagen. Als u het wachtwoord wilt opslaan, klikt u op het pictogram Figuur en stelt u het nieuwe wachtwoord in.
Scherm
Opmerking Opmerking
Beveiligde PDF is ook beschikbaar voor Scannen naar e-mail en Scannen naar bestand.