Scannen naar OCR

Als het document een tekstdocument is, kunt u ScanSoft™ PaperPort™ 11SE gebruiken om het document te scannen en het te converteren naar een tekstbestand dat vervolgens kan worden bewerkt in uw favoriete tekstverwerkingssoftware.
1
Plaats uw document.
2
Druk op de toets Figuur (Scan).
3
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om naar OCR of Scan nr OCR te selecteren.
Druk op OK.
4
Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start).
De machine begint met scannen.
Opmerking Opmerking
Als u wilt schakelen tussen scannen in kleur en in zwart-wit, kiest u kleur of zwart-wit bij de optie voor het type scan op het tabblad Bedieningsknop Apparaat van het configuratievenster van ControlCenter3. (Zie SCANNEN.)
Het type scan is afhankelijk van de instellingen op het tabblad Bedieningsknop Apparaat; de instellingen worden niet gewijzigd door Mono Start of Kleur Start (Colour Start).